Æggebakkefabrik har drøntravlt - salget er eksploderet
Det skriver JydskeVestkysten, som nævner, at corona-krisen har fået salget af skal-æg til at eksplodere.
- Kunderne, både dem ude i butikkerne og også i nogen grad vores kunder - dem i ægpakkerierne - de har stadigvæk brug for bakker. Så vi har kørt med fuld produktion og faktisk større salg her i marts, så nej, vi afskediger ikke folk, tværtimod, siger Brdr. Hartmann-direktør Søren Elstrøm til avisen.
Normalt har fabrikken cirka 350 ansatte i Tønder.
Jørgen Nyberg Larsen, der er sektorchef i brancheorganisationen Danske Æg, forklarer om situationen:
- Forbruget er skiftet. Det, vi spiser på hoteller og restauranter, det får de som regel i dunke som flydende produkter. Men da der ikke er noget der lige nu, og folk er hjemme og spiser hjemme, så er salget af skal-æg steget helt vildt.